Wij laten jouw

ideeën slagen

Wij beoordelen een idee op haalbaarheid, identificeren de tekortkomingen en gaan daar keihard aan werken. Wij leveren concrete vooruitgang, liever geen rapporten of ellenlange vergaderingen.

Wij werken business case gedreven, of dit nu jouw doel is of niet, ook maatschappelijk gedreven initiatieven hebben een gezonde economische basis nodig. Concreet betekent dit dat we zo snel mogelijk een business case opzetten gebaseerd op aannames. Vervolgens bekijken we welke aannames de business case kunnen maken of breken.

Die aannames gaan we onderzoeken, toetsen in de praktijk en onderbouwen. Op basis van de resultaten bespreken we met jou of het verstandig is om door te gaan met de ontwikkeling van het idee en op welke manier je dat het beste kunt doen.

Klinkt simpel en dat is het ook, de wereld van startups is al complex genoeg. Door onze eenvoudige aanpak kunnen wij focus aanbrengen en snel resultaten bereiken.  Wij hebben een no-nonsens instelling en dit zie je duidelijk terug in onze aanpak: pragmatisch en resultaatgericht.

Gerben Jaspers

Van jongs af aan realiseer ik al graag fysieke dingen en ben graag in de vrije natuur met de frisse wind door mijn haren. Later had ik bijbaantjes in de techniek, zoals onderhoud in frietfabrieken.

Na mijn schooltijd deed ik veel ervaring op als projectengineer in de recycling en food sector en ook in het zwaar transport. Hier heb ik als projectmanager dingen gerealiseerd die ik daarvoor voor onmogelijk had gehouden. Met een gemotiveerd team met een no-nonsense mentaliteit ergens de schouders onder zetten, is fantastisch. 

Mijn passie is om altijd met het einddoel voor ogen aan iets bouwen, aan iets waarop je later trots kan zijn op dat wat je samen gerealiseerd hebt. Daar mag je mij dag en nacht voor bellen.

Marko Pralica

Opgegroeid in een ondernemersfamilie tussen de metaalkrullen, zit techniek en ondernemerschap mij in het bloed. Mijn praktijkervaring reikt van de werkbank tot aan grote multidisciplinaire engineering- en innovatieprojecten en alles daartussen.

Ik werk graag samen met gedreven mensen aan ideeën die een bijdrage leveren aan onze samenleving. Dat doe ik resultaatgericht en zonder onzin. Heb jij een innovatieve uitdaging waar ik me in vast kan bijten?

Kennismaken?

We bekijken graag samen hoe we jou kunnen ontzorgen.